Sabtu, 26 Desember 2015

6 Manfaat suami menyusu Pada istri setiap Malam


Artikel Ini hanya untuk yang sudah menikah,
ada beberapa maanfaat menyusu buat para suami,
diantaranya :
1.Payu-dara yangg sering dihisap, keseimbangan sistem kardiovaskular (jantung) kewanitaannya dapat terjaga. Apabila lelaki menghisap Payu-dara wanita dalam waktu yangg lama, maka degupan jantung wanita meningkat sehingga 110 degupan/minit. Hal ini boleh menjadi latihan bagus bagi kesehatan jantung.2. Menghisap Payu-dara juga dapat membuatkan berat badan wanita lebih stabil, bahkan berkurang. Hal ini disebabkan, Payu-dara yangg dihisap selama 3 minit dapat membakar lemak lebih kurang 12 kalori.3. Ingin wajah lebih cantik dan menawan? Kalau begitu jangan risau untuk selalu dihisap Payu-dara nya. Dengan dihisap Payu-dara , maka lebih daripada 30 otot wajah wanita bergerak, sehingga berguna untuk meningkatkan aliran darah di kulit wajah, dan menghaluskan kulit.
4.Selama ini menghisap Payu-dara dianggap sebagai perkara yang kurang sopan atau bunyinya seperti perkara jorok. Tapi pada kenyataanya menghisap Payu-dara dapat membuatkan wanita lebih awet muda, merupakan obat yang “merangsing” sistem kekebalan tubuh, kesannya adalah penghasilan antibodi yangg mampu melindungi dari virus dan penyakit. Proses ini disebut cross-imunoterapi.5. Ketika Payu-dara dihisap, biasanya nafas wanita jadi lebih cepat … Kebanyakannya ketika Payu-dara dihisap, wanita akan menyedut dan menghembus nafas 60 kali dalam satu minit. Padahal dalam keadaan normal hanya 20 kali tiap satu minit. Menyedut dan menghembus nafas akan mencegah berbagai gangguan penyakit pada paru-paru.
6. Payu-dara yangg dihisap lebih dari 5 minit akan membuatkan tubuh wanita lebih santai, dapat menghasilkan rantai kimiawi yangg akan menghancurkan pelbagai hormon yang menjadi penyebab stress.
Bagikan pengetahuan ini kepada wanita-wanita yangg anda kenal untukmembantu mereka lebih sihat dan awet muda sekarang juga !

Related Posts

6 Manfaat suami menyusu Pada istri setiap Malam
4/ 5
Oleh